Werken met millennials: de millennial mindset uitgelegd | Jasper Scholten

Speel aflevering

Jasper Scholten is auteur van Het Millennial Mysterie, podcasthost van de gelijknamige podcast en veelgevraagd spreker rondom de thema’s “Beter samenwerken met millennials” en “Hoe generatieverschillen op de werkvloer te overbruggen”. Jasper doet dit omdat hij vindt dat er iets gedaan moet worden aan de vele burn-out en quarterlife crisis gevallen in Nederland.

In deze podcast kwam ik erachter dat ik (geboren in 1980) van de ‘Pragmatische Generatie’ ben. Grappig om me dat nu pas te realiseren, but it makes so much sense

Ik leer letterlijk door te doen en alhoewel dat soms een nadeel lijkt (als het in de praktijk anders blijkt dan in je hoofd en dat als falen kan voelen), zie ik nu pas echt de waarde en de kracht van ‘doen’. 

Ik voel me wel nauw verwant aan een hoop van de thema’s waar Millennials mee worstelen (ze komen vaak in de podcast voorbij) en ik vond Jasper zijn perspectief en de interventies op de werkvloer waar we het over hebben bijzonder verhelderend!   

In deze inspirerende podcast

  • Wat is de millennial mindset?
  • Hoe kunnen werkgevers het best omgaan met millennials?
  • Hoe kan je als millennial ervoor kan zorgen dat je werkgever je serieus neemt?
  • Wat is het verschil tussen belangrijk en urgent?
  • Hoe ga je om met een gevoel van overwhelm?

Ervaar jij wel eens een generatiekloof? En hoe ga jij om met een werkgever (of medewerker) waarmee je niet op één lijn lijkt te zitten? Let me know!

Jasper Scholten

Boekentips

Shownotes

Psycholoog, ondernemer, podcastmaker, schrijver en eigenwijze rebel op zoek naar vrijheid. In je hoofd en daarbuiten - Niet omdat het moet, maar omdat het kan.

Laat een reactie achter:

Transformatie Podcast
Aflevering 96