Werken met millennials: de millennial mindset uitgelegd | Jasper Scholten

Speel aflevering

Jasper Scholten is auteur van Het Millennial Mysterie, podcasthost van de gelijknamige podcast en veelgevraagd spreker rondom de thema’s “Beter samenwerken met millennials” en “Hoe generatieverschillen op de werkvloer te overbruggen”. Jasper doet dit omdat hij vindt dat er iets gedaan moet worden aan de vele burn-out en quarterlife crisis gevallen in Nederland. In deze podcast kwam ik erachter dat ik (geboren in 1980) van de ‘Pragmatische Generatie’ ben. Grappig om me dat nu pas te realiseren, but it makes so much sense! Ik voel me wel nauw verwant aan een hoop van de thema’s waar millennials mee worstelen (ze komen vaak in de podcast voorbij) en ik vond Jasper zijn perspectief en de interventies op de werkvloer waar we het over hebben bijzonder verhelderend!

💬 AFLEVERING 96 – Wat is de millennial mindset? – Hoe kunnen werkgevers het best omgaan met millennials? – Hoe kan je als millennial ervoor kan zorgen dat je werkgever je serieus neemt? – Wat is het verschil tussen belangrijk en urgent? – Hoe ga je om met een gevoel van overwhelm?

📚 BOEKEN (affiliate links) The Subtle Art of Not Giving a F*ck: http://bit.ly/3mHQqQB 7 Habits of Highly Effective People: http://bit.ly/2WKqMQF Het Millennial mysterie: http://bit.ly/2KThPlC Meer BOEKENTIPS 👉 bit.ly/37dgZJc

👤 JASPER SCHOLTEN www.jasper-scholten.nl www.millenniallift.com www.instagram.com/millennialmysterie https://www.linkedin.com/in/jasper-scholten-35971713/ https://www.buzzsprout.com/223845/2840872

Psycholoog, ondernemer, podcastmaker, schrijver en eigenwijze rebel op zoek naar vrijheid. In je hoofd en daarbuiten - Niet omdat het moet, maar omdat het kan.

Laat een reactie achter:

Transformatie Podcast
Aflevering 96