hi Chiu is directeur van Chivo, kennisinstituut vitaliteit & leefstijl en staat bekend om zijn wetenschappelijke en kritische visie, waarbij hij niet snel een blad voor de mond neemt.

Waarom lopen mensen nu vast? Wat is de rol van social media daarin? Moeten we allemaal de beste versie van onszelf worden, of kunnen we ons beter op iets anders focussen?

Doordat alles onder onze vingertoppen ligt wordt soms wel eens gezegd dat we niet meer ergens voor willen werken, dat we niet meer in staat zijn om te wachten. Klinkt logisch, maar de data zeggen iets anders. Wat is het dan, dat ons ongelukkig maakt?

We hebben het daarnaast over het belang van wetenschap, pyschologie vs. spiritualiteit en eigenwaarde.

Ik had graag nog langer over eigenwaarde met hem willen praten, dus ik denk dat we maar gewoon een tweede aflevering in moeten plannen ūüėČ

PS Authentiek enthousiast zijn, zonder te klinken als een schreeuwerige zelfhulp verkoper. Challenge accepted: gratis online workshop Transformatie in Actie.

Bekijk de podcast met Chi Chiu

Over Chi

Deze podcast is opgenomen bij Seats2meet Amersfoort CS in de prachtige nieuwe awareness ruimte. Samen met het speel-veld.nl zijn dit ruimtes die mensen helpen hun bewustzijn te verhogen door te werken (en spelen!) met energie.

  • Save
Comments (2)
    • Hoi Krullaine, jazeker! In de bovenste balk vind je een audio speler. Daarnaast is deze in alle podcast apps, op Soundcloud en Spotify te vinden.

Laat een reactie achter:

Share via
Copy link
Powered by Social Snap