De Transformatie Podcast is één van de best beluisterde Nederlandse podcasts over persoonlijke ontwikkeling.

Wekelijks gaat Sjanett de Geus MSc in gesprek met schrijvers, ondernemers, coaches en wetenschappers over diverse thema’s rondom persoonlijke ontwikkeling, zoals leiderschap, spiritualiteit, liefde en relaties, vitaliteit, persoonlijke effectiviteit, lifestyle en ondernemerschap, bewustzijn en mindset. 

Het bereik van de podcast groeit maandelijks en zit (november 2019) op meer dan 25.000 luisteraars/kijkers per maand.

De Transformatie Podcast is een productie van XII Waves Media.

Sjanett is daarnaast directeur van de XII Waves Academy, waar Michel Vos (bekend van Eindbazen en het boek “Get Your Shit Together”) de opleiding tot Lifecrafting Practitioner ontwikkelde.

“Kwetsbaarheid leidt tot inspiratie “

84

Afleveringen

13K

Luisteraars

12K

Kijkers

7K

Volgers

“Succesvol buiten de lijntjes”

Over Sjanett de Geus MSc

Door een bevriende socioloog is Sjanett ooit “het toonbeeld van sociale mobiliteit” genoemd. Ze weet nog steeds niet, of het wel of niet als compliment bedoeld was, maar inmiddels weet ze wel wat daarvoor nodig is én dat je zelfs buiten de lijntjes gelukkig en succesvol kan zijn. 

Sjanett is ondernemer, auteur en podcast host en werd in 2019 naast Nederlands- en Europees- ook Wereldkampioen Kettlebellsport. Ze studeerde af aan de Research Master Behavioral Science, maar is ondanks haar wetenschappelijke achtergrond het best te omschrijven als een autodidact met uiteenlopende interessegebieden zoals sociale psychologie, persoonlijke ontwikkeling, lifestyle design en online marketing.

Vanuit een leven waarin criminaliteit, depressie en verslaving haar geen vreemde waren, klom ze eerst op om -paradoxaal genoeg- ín de ratrace terecht te komen, dankzij een scherp intellect en een academische carrière, om vervolgens een nog grotere shift te maken naar volledige vrijheid buiten de lijntjes en een leven op haar eigen voorwaarden. 

Ze laat zien dat je met open-mindedness, grit, overtuiging en daadkracht conventionele lifestyle keuzes en beperkende overtuigingen kan overstijgen.

Transformatie: “Transcend Formation”: Overstijg vaste patronen en conditionering.

Sjanett is regelmatig in diverse media te zien over onderwerpen als open relaties, microdoseren met LSD, ayahuasca voor persoonlijke ontwikkeling en bewust leiderschap nemen over je leven.

Daarnaast geeft ze trainingen en lezingen over Lifecrafting en hoe je door het nemen van bewust leiderschap de lijntjes kan herdefiniëren om je gewenste leven te creëren. 

Ze leert mensen hoe ze middels een sterke ‘Mindgame’ hun ‘Unfuckwithability’ kunnen trainen. Met andere woorden, wat er nodig is voor duurzame weerbaarheid, innerlijke kracht, succes en geluk.

Momenteel heeft Sjanett een nieuw interactief seminar “Succesvol buiten de lijntjes”, oftewel Unfuckwithable zijn. Persoonlijke ontwikkeling is super mooi en belangrijk, maar helaas ook een beetje ‘soft’. Tijd voor een nuchtere en praktische aanpak! Meer info en kaartjes (klik hier).

Over XII Waves

Sjanett ontwikkelde samen met Michel Vos in de XII Waves Academy de opleiding tot Lifecrafting Master en de daaropvolgende tot Lifecrafting Coach.

In die opleidingen komt naast een sterke Mindgame ook een robuuste en effectieve manier van werken aan bod; een workflow die mensen in staat stelt om in minder tijd en met minder stress, datgene te doen dat hen laat excelleren en groeien.

Copy link
Powered by Social Snap