Zoek

Vision boards, grenzen stellen, moeilijke gesprekken en loslaten | Maaike Rijk

Speel aflevering

Maaike Rijk is life coach, trainer en ontdekkingsreizigster en heeft samen met mij LoveFitFood opgericht. Ze helpt mensen letterlijk en figuurlijk in beweging te komen, onder andere door outdoor coaching weekenden waarbij je back to basic de natuur in gaat. Haar kracht zit in het herkennen en overkomen van angst en het vinden van vertrouwen in henzelf om zo voluit te kunnen leven.

Maaike was mijn business partner van LoveFitFood, met haar ben ik in 2014 mijn ondernemersreis begonnen, and what a ride it was! We hebben het in deze aflevering onder andere over onze ‘break-up’, de grootste eyeopener van Maaike toen ze zichzelf uitsprak en over de switch die ze maakte van online naar offline ondernemen.

Ook praten we over wat een life coach precies is en doet en wat mensen bij Maaike kunnen bereiken, hoe je om kunt gaan met negatieve overtuigingen over jezelf, hoe je een vision board maakt en wat het nut daarvan is.

Heel veel luisterplezier met weer een waardevolle podcast!

In deze podcast leer je:

  • Hoe kun je grenzen stellen?
  • Waarom is zaken uitspreken zo belangrijk?
  • Wat is een vision board en hoe werkt het?
  • Wat zijn de vervolgstappen na het maken van een vision board?
  • Hoe werkt de law of attraction?

Veel luisterplezier en ik hoop je volgende week weer te zien!

Maaike Rijk

Psycholoog, ondernemer, podcastmaker, schrijver en eigenwijze rebel op zoek naar vrijheid. In je hoofd en daarbuiten - Niet omdat het moet, maar omdat het kan.

Laat een reactie achter

Instagram feed @sjanettdegeus

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .
Transformatie Podcast
Aflevering 54