Wat is jouw verhaal? Over content marketing, influencers en vrijheid | Carolien Van De Kamp

Speel aflevering

Carolien van de Kamp is hoofdredactrice van Carolien Magazine. Daarnaast is ze online marketing innovatie-adviseur, business coach en gespecialiseerd in lanceringen. In de afgelopen jaren heeft Carolien voor haar klanten en haarzelf grote en succesvolle online campagnes gecreëerd en begeleid. Daarnaast liggen haar expertise en liefde bij het leren omgaan met de hoogte- en dieptepunten in het leven en het bedrijf van haar klanten.

Ik heb het met Carolien over heel veel verschillende onderwerpen. Van wat gebeurt er als je doodgaat tot hoe je werkt met doelstellingen. Ook hebben we het over Instagram en Facebook, influencers, online zichtbaarheid en content marketing.

Verder praten we over wat Carolien onderscheidend maakt als business coach, wat is het spannendste dat ze over zichzelf online heeft gezet, hoe om te gaan met skeletons in the closet en wat vrijheid voor haar betekent.

Het is een heel waardevolle en inspirerende podcast geworden dus geniet er van!

In deze podcast leer je:

  • Wat doet het hebben van een groot aantal volgers met je?
  • Waarom apen ondernemers elkaar allemaal na en wat kan je in plaats daarvan beter doen?
  • Hoe kan je als ondernemer leven met een lege agenda?
  • Wat maakt jou jou, wat is jouw verhaal?

Veel luisterplezier en ik hoop je volgende week weer te zien!

Bekijk de podcast met Carolien van der Kamp

Over Carolien van de Kamp:

Boekentips

Psycholoog, ondernemer, podcastmaker, schrijver en eigenwijze rebel op zoek naar vrijheid. In je hoofd en daarbuiten - Niet omdat het moet, maar omdat het kan.

Laat een reactie achter:

Transformatie Podcast
Aflevering 53