Hypnose bij verslaving, om patronen te doorbreken en voor zelfontwikkeling | Edwin Selij

Speel aflevering

Kan je hypnose inzetten om patronen te doorbreken? Zoals een verslaving? Of een beperkende overtuiging te overstijgen? Ik vroeg het de hypnose koning van Nederland – Edwin Selij – en het resulteerde in een openhartig gesprek over verslaafd zijn en de zoektocht naar mentale vrijheid en verlichting. 

We bespreken de toepassing van hypnose voor je persoonlijke ontwikkeling en waarom we volgens Edwin allemaal gehypnotiseerd door het leven gaan. Bijzonder interessant vond ik het herschrijven, of editen, van je persoonlijke geschiedenis om je te bevrijden van oude trauma’s en overtuigingen. Een thema dat we ook terugzien bij een gezamenlijke inspiratiebron, de mysticus Neville Goddard.

Daarnaast leer je ook waarom ik me ooit (lang geleden) heb laten hypnotiseren en of het toen voor me gewerkt heeft. Spoiler alert: het heeft met chocolade te maken 😉

In deze inspirerende podcast

  • Waarom we zonder het weten gehypnotiseerd door het leven gaan
  • Hoe hypnose bij verslaving kan helpen
  • Hoe hypnose voor mentale vrijheid kan zorgen
  • Wat hypnose kan doen voor je zelfvertrouwen en zelfliefde
  • Hoe je zelfhypnose kan toepassen

Boekentips

Edwin Selij

Psycholoog, ondernemer, podcastmaker, schrijver en eigenwijze rebel op zoek naar vrijheid. In je hoofd en daarbuiten - Niet omdat het moet, maar omdat het kan.

Laat een reactie achter:

Instagram feed @sjanettdegeus

Error validating access token: The user has not authorized application 515358899130297.
Transformatie Podcast
Aflevering 99