Waarom een podcast over transformaties? | Sjanett de Geus

Speel aflevering

Waarom een podcast beginnen over Transformaties? Omdat ik niet anders kan. En omdat ik geloof in ‘scaffolding’: jezelf omringen met mensen, kennis en ervaringen waar jij je aan op kan trekken om een betere versie van jezelf te worden. Verslaving, depressie, gepest worden, onzeker zijn.. we komen allemaal obstakels tegen, maar de keuze is aan jou hoe je daar mee om gaat en wat je daarvan meeneemt. In deze introductie aflevering word ik geïnterviewd door Michel Vos en we gaan behoorlijk diep. Ik denk dat je na het luisteren meer weet over mij dan mijn ouders, maar je weet daarna ook wie mijn grootste inspiratiebronnen zijn en waarom ik niet trots, maar ook niet spijtig ben over mijn verleden.

Psycholoog, ondernemer, podcastmaker, schrijver en eigenwijze rebel op zoek naar vrijheid. In je hoofd en daarbuiten - Niet omdat het moet, maar omdat het kan.

Laat een reactie achter:

Transformatie Podcast