Je missie vinden en op koers blijven | Saraï Pannekoek en Roanne van Voorst

Speel aflevering
Je missie vinden en op koers blijven | #97 Saraï Pannekoek & Roanne van Voorst transformatie podcast sjanett de geus

Hoe vind je je missie? Hoe blijf je trouw aan je koers, je visie? Hoe hou je je (als vrouw) staande? Als je daarnaast ook nog eens ambitieus, onafhankelijk en misschien een tikkeltje eigenwijs bent? En hoe ga je om met je omgeving als jij een nieuwe weg in slaat?

Ik bewonder zowel Roanne van Voorst als Saraï Pannekoek beiden enorm om wie ze zijn en waar ze voor staan. Zo schreef Roanne o.a. ‘Ooit aten we dieren’, ‘Lief van je’, en ‘Alles onder controle’. Ze heeft een podcast, blog en is Tedx spreker. 

Saraï kennen we als conscious voedselverbeteraar en moderne sjamaan. Deze kant is ze opgegaan na jarenlang in de sportdiëtetiek gewerkt te hebben. Ze heeft een flinke wissel gemaakt van voorbereiden op de olympische spelen, naar mensen inspireren door haar lezingen, blogs en coachingsessies. 

Ik sprak ze beiden al eens in eerdere afleveringen (‘Angst overwinnen, avontuurlijk leven en de toekomst’ en ‘Eetstoornissen, (plant)bewust-zijn en social media detox’) en vond het geweldig om ze niet alleen weer te zien, maar om in het appartement van Saraï ook achter de microfoons te kruipen om te reflecteren op onze ontwikkelingen. 

In deze fijne podcast

  • Hoe vind je je purpose?
  • Wat is alignment? En hoe geeft dat helderheid?
  • Hoe stel je prioriteiten?
  • Hoe je als niet ondernemer, ondernemend kan leven

Stay tuned ook voor volgende week, want dan bespreken Saraï, Roanne en ik de relatie tot ons lijf, zelfvertrouwen, valkuilen en mind-fucks.

Roanne van Voorst

Saraï Pannekoek

Psycholoog, ondernemer, podcastmaker, schrijver en eigenwijze rebel op zoek naar vrijheid. In je hoofd en daarbuiten - Niet omdat het moet, maar omdat het kan.

Laat een reactie achter:

Transformatie Podcast
Aflevering 97