Zoek

Wat is channeling? Hoe leer je channelen? Zijn er buitenaardse gidsen? | Douwe Beerda

Speel aflevering

Dit is het tweede deel van het gesprek met Douwe Beerda en een zeer bijzondere aflevering voor me. Naast een interesse in permacultuur (aflevering #86), doet Douwe namelijk ook aan channeling.

Channeling is eigenlijk ‘niks meer’ dan boodschappen of inzichten ontvangen via je onderbewuste. Ja, je mag kritisch zijn (graag zelfs), maar het grappige is dat iedereen wel eens flitsen van inzicht of inspiratie heeft. Soms zie je ineens iets voor je, of komen bepaalde woorden tot je.

Waar komt die inspiratie vandaan? Zijn er gidsen die ons helpen? En kan je jezelf hier meer op afstemmen? Dit misschien zelfs sturen, of het gerichte vragen laten beantwoorden?

De inhoud van sommige boodschappen, zoals Douwe ze in deze aflevering deelt, waren grotendeels herkenbaar voor me. Bijvoorbeeld in lijn met wat ik in teksten van spirituele leraren gelezen heb, of te relateren aan inzichten die ik opdeed onder invloed van Ayahuasca of LSD.

Als je me langer volgt, dan weet je dat ik deze bewustzijn overstijgende onderwerpen mateloos fascinerend vind! Wat is channeling? Ik vond deze omschrijving wel passend:

“Channeling is een boodschap ontvangen. Een boodschap uit je onderbewuste. Gidsen bereiken je nl. in het onderbewuste vermogen. Dat betekend dat je een ingeving krijgt. Iedereen kent dat wel, ineens, die flits van inzicht of inspiratie. Een boodschap kan bestaan uit een stukje tekst, een beeld of via tekens-symbolen. Deze boodschap is bedoeld voor jezelf en/of anderen. Het is niet alleen dat je een boodschap door kan krijgen van een gids of entiteit. Ook jij hebt zelf die wijsheid in je. Een boodschap vanuit je hogere zelf. Vaak als je even alleen bent kun je ineens een dialoog met je zelf aangaan. Dat is een dialoog met je hogere zelf. Zo geef je jezelf ook inzichten. Dat hoeft dus niet van buiten af te komen.”

Ik wil je voor deze aflevering uitnodigen om naar je eigen ratio te blijven luisteren, en er tegelijkertijd met een open mind in te gaan. Wie weet hoor je nog iets interessants 🙂

Ik ben Douwe ontzettend dankbaar dat hij zo open wilde praten met me over zijn inzichten uit het contact met de Arcturian Collective, een buitenaardse en multidimensionale ‘gids’, of entiteit.

In deze inspirerende podcast

  • Wat is channeling?
  • Welke vragen kan je stellen tijden het channelen?
  • Wat is een download?
  • Met wie of wat communiceer je tijdens het channelen?
  • Wat zijn de ervaringen van Douwe met het communiceren met de arcturian collective?
  • Wat is een tijdlijn?
  • Welke fasen doorloop je tijdens het channelen?

Resoneert het? Luister dan ook naar de podcasts die Aurbey Marcus maakte met Paul Selig. “Whether or not you believe that channeler Paul Selig is in touch with guidance from a higher source, the truth of his words and their effect on those around him are undeniable.AMP #137

Boekentips

Channeling oefeningen

Psycholoog, ondernemer, podcastmaker, schrijver en eigenwijze rebel op zoek naar vrijheid. In je hoofd en daarbuiten - Niet omdat het moet, maar omdat het kan.

Laat een reactie achter

Instagram feed @sjanettdegeus

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .
Transformatie Podcast
Aflevering 87