De rust in jezelf als grootste krachtbron. Over meditatie, coaching en fitness | Jeroen Maas

Speel aflevering

Jeroen (van Jeroen Maas Sports Company) is een echte verhalenverteller en we duiken al snel lekker de diepte in over gedragsverandering, en waarom dat zo moeilijk is. In een wereld waarin er al veel info is over sporten, afvallen en gezonder eten, vind ik zijn visie echt van toegevoegde waarde. Zo hebben het over het maken van contact, het belang van de rust vinden in jezelf en emotioneel bewustzijn als manier om een betere versie van jezelf te worden. Een prettige blend van nuchtere spiritualiteit en levenswijsheden van deze bijzonder inspirerende man die al 35 jaar in de fitness industrie werkzaam is.

Je leert waarom we niet kunnen transformeren, maar waarom bewust-zijn er zelf reflectie daarentegen onontbeerlijk zijn. Dat ons systeem op ‘oude software’ lopen en hoe je daar dan toch mee om kunnen gaan. Wat dat de eerste stap is naar verandering, wat de kunst van het communiceren en coachen is en hoe je jouw unieke eigenschappen vóór je kan laten werken in plaats van tegen je.

  • “We worden allemaal geboren zonder gebruiksaanwijzing”
  • “Onze omgeving bepaalt ons gedrag”
  • “Onze imperfectie verbind ons”
  • “Het verschil tussen weten en doen is de sleutel tot succes”

Deze gast was me aangeraden door Maaike Rijk die het genoegen had om Jeroen te leren kennen tijdens een van de Overload opleidingen die ze beiden volgden.

Jeroen Maas

Shownotes

Boekentips

Psycholoog, ondernemer, podcastmaker, schrijver en eigenwijze rebel op zoek naar vrijheid. In je hoofd en daarbuiten - Niet omdat het moet, maar omdat het kan.

Laat een reactie achter:

Transformatie Podcast
Aflevering 7