Geluk, (ver)wondering en de kracht van gedachten | Mirjam Spitholt

Speel aflevering

Mirjam Spitholt is docent bedrijfseconomie én docent gelukskunde. Een mooie gebalanceerde combinatie en vooral een onwijs inspirerend mens. Ze is een veelgevraagd spreker over geluk en haar lezingen staan erom bekend dat ze een grote impact achterlaten. Een aanrader voor iedereen die haar nog niet kent!

In deze podcast leer je:

  • Hoe kom je in contact met jezelf?
  • Waarom is het belangrijk om je gedachten te trainen?
  • Wat houdt de cursus in wonderen in?
  • Wat is geluk?

We hebben het daarnaast over intuïtie, ego, flow, geluk (uiteraard), connectie maken (een woord waar ik eigenlijk jeuk van krijg), het spel van de angst en de liefde en wat in het hier en nu zijn precies betekent.

Deze podcast heeft een grote impact op mij persoonlijk gehad. Ik kan er niet precies de vinger achter krijgen, maar sinds de opname voel ik me (nog) meer gecentreerd en ervaar ik een grotere, kalme mate van zelfverzekerdheid. Het is een subtiele shift, maar duidelijk merkbaar.

Mirjam stuurde me later heel lief een sneeewbal met een uil (in de uitzending wordt duidelijk waarnaar ze verwijst) en noemde ze het gesprek een “cadeautje voor ons beiden”. Of jij dat ook zo ervaart mag je zelf beslissen, maar ik weet zeker dat je er hoe dan ook veel waarde uit gaat halen. Geniet ervan deze week en laat me weten wat je ervan vond!

Veel luisterplezier en laat me vooral weten wat je van deze aflevering vond!

PS Authentiek enthousiast zijn, zonder te klinken als een schreeuwerige zelfhulp verkoper. Challenge accepted: gratis online workshop Transformatie in Actie.

Mirjam Spitholt

Genoemde boeken

Psycholoog, ondernemer, podcastmaker, schrijver en eigenwijze rebel op zoek naar vrijheid. In je hoofd en daarbuiten - Niet omdat het moet, maar omdat het kan.

Laat een reactie achter:

Instagram feed @sjanettdegeus

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .
Transformatie Podcast
Aflevering 60