Zoek

Wat is een spirituele relatie? Over liefde, open relaties, seks en groei | Jan Geurtz

Speel aflevering

Jan Geurtz is spiritueel leraar en auteur van diverse boeken over verslaving, liefde en meditatie. Ook geeft hij lezingen, (jaar)cursussen en retraites. Ik sprak hem ruim een jaar geleden al een keer over bewustzijn, ego en het loslaten van oude patronen. Dit keer duiken we de diepte in over spirituele liefdesrelaties.

Om eerlijk te zijn had ik niet verwacht dat we het zo uitgebreid over seks en tantra zouden hebben, maar dat is het geweldige van dit soort gesprekken. Ik (en mijn vriend) hebben zelfs huiswerk meegekregen! 

We hebben het daarnaast ook internetdating, polyamorie, open relaties en seksverslaving. Een super waardevolle aflevering dus, waarin uiteraard de valkuilen op het spirituele pad, verlichting en bevrijding van ego ook aan bod komt.

In deze podcast leer je:

  • Wat is een spirituele liefdesrelatie?
  • Voor wie is een open relatie geschikt?
  • Hoe ga je om met jaloezie?
  • Hoe kan je seks inzetten voor spirituele groei?
  • Kan je aan spirituele beoefening doen zonder meditatie?
  • Bestaat zielsverwantschap?

Veel luisterplezier en laat me vooral weten wat je van deze aflevering vond!

PS Authentiek enthousiast zijn, zonder te klinken als een schreeuwerige zelfhulp verkoper. Challenge accepted: gratis online workshop Transformatie in Actie.

Jan Geurtz

Psycholoog, ondernemer, podcastmaker, schrijver en eigenwijze rebel op zoek naar vrijheid. In je hoofd en daarbuiten - Niet omdat het moet, maar omdat het kan.

Laat een reactie achter

Instagram feed @sjanettdegeus

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .
Transformatie Podcast
Aflevering 57