Wat is Intermittent Fasting? Over onze darmen, energie en vitaliteit | Timo Hans

Speel aflevering

Timo Hans is een fysiotherapeut en vitaliteit expert en bekijkt vraagstukken rondom energie en gezondheid vanuit een holistisch zes domeinen model. In dat model bekijkt hij gezondheid vanuit een breder geheel en kijkt hij, naast beweging en voeding, ook naar problemen met stress, slapen, ademhalen en het functioneren van het immuunsysteem. 

Timo helpt hier topsporters mee, maar ook mensen met bijvoorbeeld de ziekte van Crohn en leidt hij andere therapeuten hierover op.

In deze podcast praat ik met Timo over energie, vitaliteit en uiteraard het zes domeinen model dat hij zelf ontwikkeld heeft. Ik vroeg hem wat ik kan doen om meer energie te krijgen. We hebben het ook over onze darmen (en bijvoorbeeld de relatie tot eczeem en onze huid) en intermittent fasting. Daar ben ik ben ik zelf ook al een paar jaar af en aan mee bezig en Timo zijn tips en inzichten waren erg de moeite waard!

In deze podcast leer je:

  • Wat kan je doen om meer energie te krijgen?
  • Wat is het prikkelbare darm syndroom en wat kan je ertegen doen?
  • Wat zijn de grootste boosdoeners met betrekking tot darmklachten?
  • Wat is intermittent fasting en waarom zou je dat doen?
  • Wat zijn de 6 holistische domeinen?

Fijn dat je weer kwam lezen/kijken/luisteren en graag tot de volgende!

PS Authentiek enthousiast zijn, zonder te klinken als een schreeuwerige zelfhulp verkoper. Challenge accepted: gratis online workshop Transformatie in Actie.

Timo Hans

Shownotes

Psycholoog, ondernemer, podcastmaker, schrijver en eigenwijze rebel op zoek naar vrijheid. In je hoofd en daarbuiten - Niet omdat het moet, maar omdat het kan.

Laat een reactie achter:

Instagram feed @sjanettdegeus

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .
Transformatie Podcast
Aflevering 45