Verslaafd. Aan liefde, drugs, afwijzing en denken. Ik herkende me meteen in de boeken van Jan Geurtz en heb daar niet alleen zelf heel veel aan gehad, maar het ook aan iedereen aanbevolen die er maar naar wilde luisteren. Jan schrijft er niet alleen heldere en toegankelijke boeken over, maar geeft ook cursussen en retraites.

Ik bezocht vorige maand zijn Dzochjen retraite en dat was olie op het vuur van mijn hongerige mind die heel graag wil weten hoe dit werkt, wanneer en hoe we lijden kunnen oplossen en alle andere mooie voordelen die met gewaar-zijn worden geassocieerd.

Ik spreek met Jan over hoe hij op het spirituele pad is gekomen en we duiken de diepte in over gewaarzijn en wakker worden.

Je leert wat Jan zijn passie is, buiten het schrijven van boeken en meditatie onderricht geven, waar de verhalen van de verhalenverteller in ons hoofd vandaan komen (ik had een mooie realisatie tijdens het gesprek!) en waarom het zo moeilijk is om oude patronen los te laten, zelfs als je weet dat ze niet goed voor je zijn.

PS Authentiek enthousiast zijn, zonder te klinken als een schreeuwerige zelfhulp verkoper. Challenge accepted: gratis online workshop Transformatie in Actie.

Bekijk de podcast met Jan Geurtz

Over Jan

Genoemde boeken

Wat verder nog aan bod komt:

  • Save
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share via
Copy link
Powered by Social Snap