Wat is een Vision Quest? Over de conversatie met jezelf aangaan | Sjanett en Wiggert Meerman

Speel aflevering

Waarom zou je in hemelsnaam 24 uur zonder eten, tent, telefoon of andere afleiding in totale afzondering in een bos gaan zitten, met alleen een boekje om te schrijven en een lampje? Goede vraag! Toch is een Vision Quest (want daar hebben we het hier over) een ritueel dat al vele generaties en op vele plekken in de wereld op verschillende manieren gedaan wordt om inzichten en helderheid te verkrijgen. Want: “Als je stil bent, komen de antwoorden”.

Deze week dus een bijzondere podcast in een iets ander format dan je van me gewend bent. Ik heb namelijk niet alleen Wiggert Meerman te gast in deze uitzending, ook de ervaringen van deelnemers komen aan het bod. Ik kan je zeker ook aanrader om deze aflevering op YouTube te bekijken want er zijn tijdens de vision quest ook mooie opnames gemaakt die ik hierin verwerkt heb.

In deze podcast:

  • Wat is een Vision Quest en waarom zou je dit doen?
  • Hoe bereidt je je op een Vision Quest voor en wat kan je tijdens de 24 uur verwachten?
  • Wat voor soort inzichten en ervaringen hebben de deelnemers?

Deze Vision Quest organiseer ik elke jaar voor mijn mastermind jaarprogramma leden in samenwerking met Twelve Waves. Deze podcast is opgenomen met de deelnemers die dit in de zomer van 2018 ondergaan hebben.

Vision Quest

  • Bekijk onze Vision Quest.
  • Wil je deelnemen aan een Vision Quest? Bekijk dan onze Lifecrafting Master Training.

Psycholoog, ondernemer, podcastmaker, schrijver en eigenwijze rebel op zoek naar vrijheid. In je hoofd en daarbuiten - Niet omdat het moet, maar omdat het kan.

Laat een reactie achter:

Transformatie Podcast
Aflevering 33