Authenticiteit, helderheid en ondernemerschap | Claire van den Heuvel

Speel aflevering

Claire van den Heuvel is bekend als auteur van de Easy Peasy kookboeken en coacht daarnaast onderneemsters in het verkrijgen van helderheid en het vinden van hun missie. Of, zoals ze het zelf noemt, het vinden, omarmen en uitdragen van hun ‘true colors’.

Authenticiteit scoort ook hoog op mijn waardenranglijst en ik vond Claire haar ambitie en vrolijke energie enorm inspirerend. Toch is ‘jezelf zijn’ makkelijker gezegd dat gedaan. De meesten van ons zitten vast in ‘hoe ons leven nu eenmaal is’ met al onze geconditioneerde gedrag- en gedachtenpatronen. Het kost tijd en energie om alle laagjes af te pellen en het is een werk in uitvoering dat nooit af lijkt. Is het dan wel de moeite waard? En waarom is het belangrijk?

In deze podcast:

  • Hoe om te gaan met angst en onzekerheid bij het maken van keuzes.
  • Een ‘stappenplan’ voor het vinden van je true colors.
  • Hoe je ook als hoogsensitieve en ambitieuze ondernemer (met een gezin) je rust en balans kan bewaren.
  • Wat je kan doen in plaats van verantwoording af te leggen aan anderen over je gedrag.

Oh, en eerlijk is eerlijk… ik had de héle tijd dat liedje van Cindy Lauper in mijn achterhoofd tijdens het na de opname (nu weer eigenlijk). Grappig genoeg was dat ook precies de inspiratiebron voor de gebruikte uitdrukking. Ik ben benieuwd of jij het nu ook hoort. You’re welcome ;-).

Claire van den Heuvel

Boekentips

Psycholoog, ondernemer, podcastmaker, schrijver en eigenwijze rebel op zoek naar vrijheid. In je hoofd en daarbuiten - Niet omdat het moet, maar omdat het kan.

Laat een reactie achter:

Instagram feed @sjanettdegeus

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .
Transformatie Podcast
Aflevering 32