Verslaafd aan zelfafwijzing. Over bewustwording en oude patronen loslaten | Jan Geurtz

Speel aflevering

Verslaafd. Aan liefde, drugs, afwijzing en denken. Ik herkende me meteen in de boeken van Jan Geurtz. Ik heb daar zelf heel veel aan gehad en beveel het aan iedereen aan die er maar voor open staat. Naast het schrijven van heldere en toegankelijke boeken geeft Jan ook cursussen en retraites. 

Ik bezocht vorige maand zijn Dzochjen retraite en dat was olie op het vuur van mijn hongerige mind die heel graag wil weten hoe dit werkt, wanneer en hoe we lijden kunnen oplossen en alle andere mooie voordelen die met gewaar-zijn worden geassocieerd.

Ik spreek met Jan over hoe hij op het spirituele pad is gekomen en we duiken de diepte in over gewaarzijn en wakker worden. 

Je leert wat Jan zijn passie is, waar de verhalen van de verhalenverteller in ons hoofd vandaan komen (ik had een mooie realisatie tijdens het gesprek!) en waarom het zo moeilijk is om oude patronen los te laten, zelfs als je weet dat ze niet goed voor je zijn.

Jan Geurtz

Boekentips

Shownotes

Psycholoog, ondernemer, podcastmaker, schrijver en eigenwijze rebel op zoek naar vrijheid. In je hoofd en daarbuiten - Niet omdat het moet, maar omdat het kan.

Laat een reactie achter:

Instagram feed @sjanettdegeus

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .
Transformatie Podcast
Aflevering 13