Niet vastzitten in je baan, maar leven in (financiële) vrijheid | Suzanne van Duijn

Speel aflevering
Niet vastzitten in je baan, maar leven in (financiële) vrijheid | #119 Suzanne van Duijn transformatie podcast sjanett de geus

In het weekend doe je leuke dingen en je maakt (straks weer) mooie reizen, maar wat als je baan steeds meer als een onderbreking van je echte leven begint te voelen? Hoe creëer je meer vrijheid en voldoening in je leven?

Voor Suzanne van Duijn was deze vraag de aanleiding om als freelancer en digital nomad haar geluk te beproeven en inspireert ze met haar blog en Instagram account anderen ook om meer vrijheid in hun leven en werk te ervaren en om financieel onafhankelijkheid te worden.

De hamvraag is natuurlijk: Hoe week je jezelf los van je vaste baan, met ditto vaste salaris? En kan dat ook in het Corona tijdperk? Is het zelfstandig ondernemerschap en financiële vrijheid voor iedereen weggelegd? We bespreken de rol van mindset en het omgaan met belemmerende overtuigingen, hoe het is om een ton per jaar te verdienen, hoe we pensioen en beleggingen aanpakken en wat voor copywriting, sales en marketing er nodig is om je weg naar leven en werken in vrijheid te ondersteunen.

Ik vond het erg leuk om met Suzanne van gedachten te wisselen. De podcast en mijn motivatie had een beetje een dip door de drukte en onzekerheid, maar ik ben weer ontzettend geïnspireerd en gemotiveerd om mijn weg te gaan vervolgen. Er staan weer hele inspirerende podcasts voor je in de planning! Voel je vrij te mailen of een berichtje te sturen als je met me wil contacten of suggesties voor me hebt.

In deze inspirerende podcast

4:00 Hoezo gevangen voelen in een baan?
8:00 Hoe week je jezelf los van je vaste baan en vaste inkomen? Hoe maak je de overstap?
13:35 Over de rol van mindset
23:30 Over de magische grens van 100.000 euro jaaromzet
33:10 Wat is financiële vrijheid en hoe kom je daar?
38:45 De rol van copywriting, marketing, sales en PR
45:30 Hoe pak jij beleggen en pensioen opbouw aan?
52:00 Over het verkopen van online producten
56:10 Wat was je grootste blunder of leermoment?
1:03:00 Hoe ziet jouw dag eruit?
1:05:00 Kan je ook vrijheid ervaren als je in loondienst werkt?

Boekentip

Suzanne van Duijn

Psycholoog, ondernemer, podcastmaker, schrijver en eigenwijze rebel op zoek naar vrijheid. In je hoofd en daarbuiten - Niet omdat het moet, maar omdat het kan.

Laat een reactie achter:

Transformatie Podcast
Aflevering 119