Wat is een digitale nomade? Over plaats-onafhankelijk werken, balans en burn-out | Alex Malone

Speel aflevering

Alex Malone is digitaal strateeg en reist al werkend de hele wereld over. Naast digitale strategie adviezen helpt ze met haar tweede bedrijf Meetings in the Sun organisaties en zelfstandigen de switcht te maken naar plaats-onafhankelijk werken. Klinkt heel gaaf en avontuurlijk, maar is het geen vlucht? En maak je het jezelf daarmee niet heel erg moeilijk?

Ik heb het met Alex niet alleen over digitale nomade zijn, social media, personal branding en online ondernemerschap maar ook over burn-out, focus, beperkende overtuigingen, balans bewaren in je agenda, falen, zelfvertrouwen, trots en doelen stellen. Een onmisbare aflevering voor alle ambitieuze (en eigenwijze) millennials onder ons 

In deze podcast leer je:

  • Hoe kan je als digitale nomade je bedrijf opbouwen in het buitenland?
  • Is het over 5 jaar nog relevant wat we nu op social media aan het doen zijn?
  • Waarom zou je onrealistische doelen moeten stellen?
  • Wat is een workation?
  • Hoe word je succesvol als online ondernemer?

Volgend jaar mei organiseert Alex een workation in Kaapstad. Een fantastische reis waarbij je met een klein groepje (online) ondernemers niet alleen op prachtige locaties gaat werken, maar ook echt naar je bedrijf gaat kijken om te zien hoe en waar je de next step kan maken.

Overigens heb ik een aantal blogposts geschreven voor Meetings in the Sun over doelen stellen en bereiken en het vinden van de juiste mindset. Bekijk ze hier.

Fijn dat je weer kwam lezen/kijken/luisteren en graag tot de volgende!

Alex Malone

Boekentips

Psycholoog, ondernemer, podcastmaker, schrijver en eigenwijze rebel op zoek naar vrijheid. In je hoofd en daarbuiten - Niet omdat het moet, maar omdat het kan.

Laat een reactie achter:

Transformatie Podcast
Aflevering 48