Je stijl vinden, zelfvertrouwen, slow fashion en zuiver kiezen | Yolande Avé

Speel aflevering

Yolande Avé is ondernemer at heart, stijlcoach en online magazine-uitgever. Ze leeft haar #zuiverkiezen-methode, woont met vriend en dochter in hartje Utrecht, gaat graag naar herriebandjes, drinkt elke dag 2 havercappuccino’s en gaat altijd te laat naar bed.

Ik was nooit zo goed in mezelf stijlen. En had last van de beperkende overtuiging dat veel aandacht aan je uiterlijk besteden oppervlakkig was, en enkel voor 16-jarige fashion victims of inst addicts (no offence). Door het rolmodel dat ik had vond ik het mezelf lange tijd ook niet waard om mooie dingen aan te doen.

Gelukkig liet Yolande me zien dat je stijl een laag dieper gaat. Het is een uiting van je identiteit. En aan jezelf werken van binnenuit stopt niet bij de binnenkant, daar wil je jezelf ook lekker mee voelen als je in de spiegel kijkt! We hebben een leuk gesprek over je kledingkeuze, waarom deze zo belangrijk kan zijn en het heerlijke gevoel dat je hebt wanneer je een toffe outfit aan hebt.

In deze podcast leer je:

  • Waarom je stijl vinden ontzettend belangrijk is (en uitdagend kan zijn)
  • Wat een goede outfit doet voor je zelfvertrouwen
  • Meer over de vervuiling van de kledingindustrie
  • Hoe je kleding zuiver kiest
  • De essentie van een goede outfit om naar je werk te dragen

Ook praten we over slow fashion, kiezen voor minder kleding en het enorme aanbod kleding in de huidige wereld.

Ik hoop dat je weer geniet van deze aflevering, lees hieronder verder wat je kan doen om deze podcast te supporten en vergeet me niet te laten weten wat je ervan vond!

Yolande Avé

Psycholoog, ondernemer, podcastmaker, schrijver en eigenwijze rebel op zoek naar vrijheid. In je hoofd en daarbuiten - Niet omdat het moet, maar omdat het kan.

Laat een reactie achter:

Instagram feed @sjanettdegeus

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .
Transformatie Podcast
Aflevering 79