Angst overwinnen, avontuurlijk leven en de toekomst | Roanne van Voorst

Speel aflevering

Roanne van Voorst is schrijfster, antropoloog, klimster en wetenschapper. Zo deed ze bijvoorbeeld onderzoek naar extreme sporters, verschillende soorten angst en werken zonder stress. Deze avontuurlijke en ambitieuze dame doet daarnaast ook aan lifestyle design en leeft precies het leven zoals zij dat het liefste wil doen. 

Ik was (ooit) een fanatieke klimmer. Tot ik geblesseerd raakte, en (nog belangrijker) een ongeluk kreeg in de rots. Ik ben er goed vanaf gekomen, maar ben nooit echt hersteld van de angst (wel van de blessure). Hoe overkom je je angsten? In de rots (zoals ik), in de auto of voor het spreken in het openbaar bijvoorbeeld? Ik vond Roanne haar tips en inzichten onwijs waardevol.

We hebben het daarnaast over stress, focus houden, de toekomst en het leven van een schrijver. Een veelzijdige en inspirerende podcast dus deze week!

PS Authentiek enthousiast zijn, zonder te klinken als een schreeuwerige zelfhulp verkoper. Challenge accepted: gratis online workshop Transformatie in Actie.

Bekijk de podcast met Roanne van Voorst

Tip: Roanne heeft zelf ook een Ted talk gegeven op de universiteit van Wageningen, ze heeft een duidelijke boodschap voor iedereen die deze wereld een stukje duurzamer wil maken.

Roanne van Voorst

Shownotes

Psycholoog, ondernemer, podcastmaker, schrijver en eigenwijze rebel op zoek naar vrijheid. In je hoofd en daarbuiten - Niet omdat het moet, maar omdat het kan.

Laat een reactie achter:

Transformatie Podcast
Aflevering 68