Persoonlijke ontwikkeling op de werkvloer? Tips van de Beste Werkgever van NL | Ralph Deguelle

Speel aflevering

Ralph Deguelle is een serial entrepeneur in de IT die met zijn innovatieve HR beleid bij Kabisa, o.a. op het gebied van talentontwikkeling de afgelopen jaren meermaals in de prijzen is gevallen. Ik ga met hem in gesprek over persoonlijke ontwikkeling van medewerkers en wat hij daarin doet dat hem de titel beste werkgever van Nederland opleverde.

Ik zei het op het eind in het gesprek ook: ik zou willen dat ik apps kon bouwen, dan was ik bij Ralph gaan werken! Heel erg bijzonder om te zien hoe hij zijn medewerkers meeneemt en ondersteund met zijn visie op groei, bewustzijn en welzijn. We raakten maar niet uitgepraat over inspirerende boeken, coaching en het halen van doelen.

We hebben het daarnaast over wat Agile is, wat zijn grootste succes als softwarebouwer heeft veroorzaakt, eerlijkheid op de werkvloer, wat je kan doen om de meeste voldoening uit je werk te halen, zijn eigen doelen zijn en ‘mislukte’ implementaties van nieuwe strategieën.

In deze podcast leer je:

  • Hoe kan je journaling gebruiken in je dagelijkse praktijk?
  • Hoe wordt je beste werkgever van Nederland?
  • Waarom moeten we functioneringsgesprekken afschaffen, en wat komt daarvoor in de plaats?
  • Wat zijn de vijf-vinger-vragen voor coachingsgesprekken?
  • Hoe zorg je dat gewenste nieuwe gewoonten blijven plakken?

Staat binnen jouw organisatie of netwerk de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers op de agenda? Download dan hier gratis het transcript van deze podcast en de uitwerking van Ralph zijn vijf-vinger-vragen:

Daarnaast geef ik zelf ook steeds vaker lezingen en trainingen bij bedrijven over Lifecrafting en Mindgame (thema’s rondom leiderschap en persoonlijke groei). Neem contact met mij op voor een verkennend belletje als dit binnen jouw organisatie of netwerk relevant is

Veel luisterplezier en laat me vooral weten wat je van deze aflevering vond!

Ralph Deguelle

Boekentips

Shownotes

Psycholoog, ondernemer, podcastmaker, schrijver en eigenwijze rebel op zoek naar vrijheid. In je hoofd en daarbuiten - Niet omdat het moet, maar omdat het kan.

Laat een reactie achter:

Transformatie Podcast
Aflevering 61