Over seks, the new tantra en gigolo zijn | Timo Jansen

Speel aflevering
Over seks, the new tantra en gigolo zijn | Timo Jansen | transformatie podcast sjanett de geus

Wat doet een gigolo in een podcast over persoonlijke ontwikkeling vraag je? Ik heb Timo uitgenodigd omdat zijn keuzes het toonbeeld zijn van lifecrafting: het bewust vormgeven van jouw ideale leven. Keuzes die lastig kunnen zijn, al helemaal als zo zo onconventioneel en taboedoorbrekend zijn.

In dit openhartige gesprek vraag ik hem de hemd van het lijf over the new tantra, wat het verschil is met ‘gewone’ seks en hoe het in zijn werk gaat tijdens zijn afspraakjes. Maar we hebben het niet alleen over seks, ook persoonlijke ontwikkeling, ego, zijn visie op polyamorie en man-vrouw dynamieken komen uitgebreid aan bod.

Als je wilt weten wat (niét) te doen om je relatie spannend te houden, zou ik zeker even luisteren. Als je ook wilt weten hoe iemand tot deze lifestyle is gekomen en hoe je met reacties uit je omgeving om gaat zou ik zeker deze aflevering niet missen.

Timo Jansen

Shownotes

Psycholoog, ondernemer, podcastmaker, schrijver en eigenwijze rebel op zoek naar vrijheid. In je hoofd en daarbuiten - Niet omdat het moet, maar omdat het kan.

Laat een reactie achter:

Instagram feed @sjanettdegeus

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .
Transformatie Podcast
Aflevering 22