Zoek

Ondernemerstips van een groeicoach | Bastiaan van den Noort

Speel aflevering

Bastiaan van den Noort van Impactmasters was het afgelopen jaar de meest populaire gastspreker in mijn mastermind door zijn doortastende en verhelderende optreden. Als groeicoach helpt hij ondernemers om hun business te schalen en om een grotere impact te maken.

De input tijdens onze hotseats en de manier waarop hij met zijn vragen bij alle mastermindleden wist door te dringen tot de kern van het probleem (om daarna constructief op zoek te gaan naar oplossingen) werd door iedereen als super waardevol ervaren. Fantastisch dus ook dat hij sinds begin dit jaar mij wil coachen, en dat hij ook te gast wilde zijn in de podcast.

In deze aflevering vertelt hij over zijn eigen turbulente reis als ondernemer en vind je waardevolle tips als jij ook de volgende stap wil maken met je bedrijf. Daarnaast heeft Bastiaan hier een gratis eBook over geschreven dat je hier kan downloaden: www.impactmasters.com/whitepaper

Bastiaan van den Noort

Psycholoog, ondernemer, podcastmaker, schrijver en eigenwijze rebel op zoek naar vrijheid. In je hoofd en daarbuiten - Niet omdat het moet, maar omdat het kan.

Laat een reactie achter

Instagram feed @sjanettdegeus

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .
Transformatie Podcast
Aflevering 20