Frank Boon is expert als het gaat om het vinden van iemands passie. Hij heeft een methode ontwikkeld waarin het bij iedereen lukt. In één dag. Het is zijn missie om een ripple effect te creëren en iedereen een antwoord te laten krijgen op de vraag ‘wat wil ik nu eigenlijk écht?

Frank bood aan om ook samen met mij te kijken waar mijn passie ligt en of ik wel op het juist pad zit. Mijn conclusie was dat ik al midden in mijn zone of genius zit met de podcast, de lezingen en de trainingen die ik verzorg. 

Zo geef ik regelmatig bij Saxion trainingen en gisteren kwam ik daar een medewerker tegen die een paar maanden daarvoor de Lifecrafting Practitioner gevold had. Ze vertelde me razend trots en vol energie dat ze als team, sinds het onderdeel over het optimaliseren van je energie (laatste dagdeel uit die training), besloten hadden om gezamenlijk aan intermittend fastig te gaan. Een van de collega’s is sindsdien 15 kilo afgevallen! Daarnaast omschreef ze zichzelf als vele malen effectiever en bewuster van zichzelf en de mindset. Zo mooi!

Een andere deelenmers zei: Ik was skeptisch in het begin, maar ik ervaar deze trainingen als cadeautjes aan mezelf. Ik heb thuis nu een whiteboard met mijn roadmap en ik zie mezelf ineens allerlei dingen af kunnen vinken! 

Wat niet mijn zone of genius is, zijn een aantal randzaken rondom de podcast en daar zoek ik nog steeds hulp bij! Is vormgeving en of social media jouw passie? Dan kom ik graag met je in contact!

PS We wilden Afsluiten met happy van Pharrell Williams, maar dat mag natuurlijk niet 😉

Bekijk de podcast met Frank Boon

Over Frank

PS Authentiek enthousiast zijn, zonder te klinken als een schreeuwerige zelfhulp verkoper. Challenge accepted: gratis online workshop Transformatie in Actie.

  • Save
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share via
Copy link
Powered by Social Snap