Mijn naam is Sjanett de Geus en we zijn hier omdat ik on-wijs blij word van goede gesprekken met leuke en inspirerende mensen over allerlei vragen en thema’s die te maken hebben met een verlangen naar (mentale) vrijheid, wijsheid en overvloed.

Want ja, Being Human Is Fuck-ing Complicated (laten we het daar maar op houden). 😅🥳

Ik voel me vereerd dat je hier even komt hangen, dus ik hoop dat je van de uitzendingen geniet en ik hoor heel graag wat je ervan vond!

Je vindt me op Instagram onder @sjanettdegeus en op @twelvewaves maar daarover zometeen meer.

Mocht je het je afvragen:

Ik ben 39 jaar oud, ooit op weg geweest om onderzoeker en docent in de Sociale Wetenschappen (psychologie) te worden, maar zoals je ziet doe ik nu, in plaats daarvan, dit: praten over persoonlijke ontwikkeling vanuit mijn eigen interesses/n (verwarrend) en bumpy rides in het door mij zo geliefde podcast medium.

Ik doe dit al 2,5 jaar en er luistert inmiddels een grote groep trouwe (en geweldige) mensen. Voor de mede-statistiek nerds onder ons: zo’n 15.000 luisteraars en 10.000 kijkers per maand.

De Transformatie Podcast is in 2017 begonnen als mysterious project, maar is inmiddels ietsje meer dan dat. Ik wil heel graag 2 afleveringen per week beschikbaar gaan stellen. Ik weet nog niet precies hoe, maar ik denk wel dat ik het kan.

What You See Is What You Get. Letterlijk, gewoon ik, met een microfooon, vaak een crappy camera setup (ik doe m’n best) en een doorgaans veel te enthousiaste (en gelukkig niet perfecte) open-mind. 

Er is een hele reeks podcast interviews met mij beschikbaar als je meer over mij wil weten.

Een podcast produceren is uiteraard niet kostenloos: de Transformatie Podcast kost ruim 1200 euro (excl. btw) per maand. Dat zijn de kosten voor het editen en het verspreiden van de content. Niet meegeteld zijn mijn tijd- of reiskosten (noch die van de gast wat dat betreft), noch studiohuur, kosten voor hosting of aanschaf van het materiaal. 

Waarom ik je dIt vertel? Omdat je je misschien afvraagt: Waar doe ik dat van en waarom eigenlijk?

Ten eerste heb ik dat er heel erg graag voor over (want het maakt mij blij en beter) en ten tweede zijn er drie manieren waarop jij, als luisteraar dit kanaal kan steunen en online kan houden:

Zo vind je b.v. in de omschrijvingen bij de uitzendingen en hier een link naar Bol.com. Als jij, nadat je via die link bij Bol terecht bent gekomen, daar iets bestelt, krijg ik automatisch jouw First Born. Nee grapje, ik krijg dan een paar cent over jouw aankoop (a.k.a. affiliate marketing).

Onder de #durftevragen (doet er eigenlijk iemand nog aan motto’s?) kan je ook een rechtstreekse donatie in keiharde euro’s doen, via een crowdfunding actie die ik ben gestart, in ruil voor mijn eeuwige liefde of een andere te gekke tegenprestatie. Ook die link (en meer uitleg) vind je hier en in wat men de shownotes noemt.

Dan heb ik nog een derde en laatste link en die gaat naar de XII Waves Academy. Full disclosure: ik ben daar mede-eigenaar van en ik heb het Lifecrafting Master programma mee-ontwikkeld. Desalniettemin hebben we echt een belachelijk geweldig product (vind niet alleen ik), waar ik uren over kan praten, maar als je daar meer over wilt weten, moet je daar maar even kijken. Je kan ons ook mailen of bellen (06-27192002). 

Last But Not Least worden leuke of lieve comments, insta tags, likes, nieuwe volgers, abonnees, reviews of vijf sterren waarderingen in iTunes (i know I know: ego, maar ze zeggen dat dat helpt om meer nieuwe luisteraars te bereiken) ontzettend gewaardeerd, dus dank!!

Mijn e-mailadres: sjanett@twelve-waves.nl en LinkedIn profiel: /sjanettdegeus

KVK: 59960590
BTW: NL154021088B02

Mocht je mij iets willen sturen (bij voorkeur boeken), dan kan dat naar: Lange Dreef 11, 7271NL in Borculo 

Media aanvragen (ik spreek graag over Lifecrafting, maar onder andere ook over overtuiging en mindset, de therapeutische toepassing van psychedelica en mijn non-monogame/open relatie) zijn welkom via bovenstaande mail.

Tips voor gasten mogen daar ook naartoe. In het kader van ‘zuiver spreken’: je kan jezelf als gast voordragen, maar weet dat ik dat alleen doe als ik daar heil in zie (neem het niet persoonlijk) en ik je om een (vrijwillige) bijdrage zal vragen.

Een van de vele mooie inzichten en adviezen die ik heb omarmd:

The Story Can Wait.
Sit Back, Relax, And Enjoy The Ride!

Liefs, Sjanett

PS Nu je alles gelezen hebt, is hier tot slot de link naar de Transformatie Podcast crowdfunding campagne nog een keer. Mijn dank is groot 😘

Copy link
Powered by Social Snap