Zoek

Sebastiaan van der Vinne |

Speel aflevering
Podcast De Onverwachte Uitdagingen Van Het Beheren Van Een Natuurparadijs Sebastiaan van der Vinne #127

In de nieuwste aflevering van de Transformatie Podcast heeft Sjanett de Geus een bijzonder gesprek met Sebastiaan van der Vinne, mede-steward van Yūgen Forest. In een unieke wending van rollen, interviewde Sebastiaan dit keer Sjanett, wat resulteerde in een verfrissend en diepgaand gesprek. Sebastiaan, die normaal gesproken in de achtergrond opereert, nam de leiding en bracht een nieuwe dynamiek in de podcast. Dit leidde tot openhartige en inspirerende verhalen over hun gedeelde passie voor Yūgen Forest en hun persoonlijke transformaties.

Sebastiaan deelt zijn reis van investeerder tot mede-steward van Yūgen Forest. Hij spreekt over de liefde voor de natuur en de uitdagingen die gepaard gaan met het beheren van een groot landgoed. Zijn verhaal illustreerde de intensiteit en voldoening die hij haalt uit zijn werk, waarbij hij benadrukte hoe deze ervaring zijn waardering voor het leven heeft verdiept. Sjanett vertelt op haar beurt over haar eigen transformatie door haar betrokkenheid bij Yūgen Forest, en hoe deze plek haar heeft geholpen om meer in het moment te leven en een diepere verbinding met de natuur te voelen.

Het gesprek biedt ook een fascinerende blik op de toekomstvisie voor Yūgen Forest. Sjanett en Sebastiaan spraken over hun dromen en de impact die ze hopen te maken. Ze delen hun ideeën over hoe Yūgen Forest een plek kan zijn waar mensen zich kunnen verwonderen, verbinden met de natuur en geïnspireerd raken om hun eigen levens te transformeren.

Shownotes

Yūgen Forest

Gehost door
Admin
Laat een reactie achter

Instagram feed @sjanettdegeus

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .
Transformatie Podcast
Aflevering 127