Zoek

Gratis lifecrafting training

gratis masterclass transformatie in actie

Inspireerde de podcast je en ben je op zoek naar praktische tools en methodieken waarmee je vooruit gaat zonder jezelf voorbij te lopen?

Luisteraars kunnen hieronder een gratis video workshop aanvragen, met daarin de kern uit het XII Waves “Lifecrafting” Protocol, door hun naam en email adres in te vullen.

Wat voor training is dit?

Het betreft een opname van een training gegeven door XII Waves Founder (en Eindbazen host), Michel Vos, waarin hij je wapent met de minimum effective dose (de kernprincipes en bijbehorende praktische tools) van het door hem ontwikkelde XII Waves Protocol; een training in persoonlijk leiderschap, effectiviteit en groei, dat je als het MMA van de persoonlijke ontwikkeling kan labelen.

Wat kan ik erin verwachten?

In deze opname van twee uur komen een aantal praktische tools, zoals werken met een roadmap, masterlist, mind dump en hitlist aan bod, maar ook een aantal handige timemanagement en focus technieken om je ‘shit voor elkaar te krijgen’.

Waarom deze gratis training?

Het was de online training van XII Waves die ik in 2016 volgde en die een grote impact heeft gemaakt op de keuzes die ik gemaakt heb (en nog steeds maak). Ik kon me er inhoudelijk zó goed in vinden en werd zo enthousiast van de resultaten dat ik graag met Michel wilde samenwerken. De XII Waves Academy is daar het resultaat van.

Wat ik (o.a. samen met de XII Waves Academy) wil is een zo groot mogelijke impact maken; persoonlijke ontwikkeling en zelfactualisatie praktisch en toegankelijk maken. Mensen inspireren om, als ze er klaar voor zijn en open staan voor, bewust leiderschap te nemen over hun werk en leven.

Wat brengt het me?

That’s the tricky part. Het ‘brengt’ je niks, het sterkt en wapent je. Wat je met de vaardigheden en tools doet is aan jou. Ik kan je alleen laten zien hoe, waar en waarom anderen dit protocol toepassen.

Als de podcast je triggert en inspireert, dan is de XII Waves Methodiek een prachtige en uitermate praktische handleiding om daarna je gewenste uitkomsten te gaan realiseren.

Wat kost het en hoe werkt het?

Helemaal niks. Als je onderstaand formulier invult kom je op een mailinglijst te staan en sturen ik je de opname van de workshop, inclusief een korte video intro door mij en aanvullende tips. Dit is en blijft gratis. Ik ben geen internetmarketeer met een flashy gratis dingetje zodat ik je daarna plat kan spammen met irrelevante nonsense.

Gratis content leveren kan uiteraard niet zonder dat de schoorsteen rookt, daarom is er naast een gratis masterclass in de XII Waves Academy ook een real life training en half-jaar traject beschikbaar dat ik endorse en waarvan ik deels de uitvoer verzorg. Ik kan het belang van ‘scaffolding’ in dat opzicht niet genoeg benadrukken. But the choice is (always) yours.

Voor wie is de training geschikt?

Voor iedereen die klaar is om in actie te komen. Echt klaar. Niet halfslachtig “oh was het maar anders”, maar een weloverwogen commitment. Ook al is het nog niet helemaal duidelijk waar het je gaat brengen.

Heb je nog vragen?

Stuur me gerust een mail: sjanett@twelve-waves.nl.

Doe je met me mee?

Instagram feed @sjanettdegeus

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .
Transformatie Podcast