De wereld is een gekkenhuis en dit is het hoofdkantoor.

Patrick Kicken

Patrick Kicken is jarenlang als radio DJ actief geweest voor o.a. 3FM en radio Veronica. Nu houdt hij zich vooral bezig met zijn eigen podcasts ‘Praten over Bewustzijn’ en ‘Leven zonder Stress’..

Patrick Kicken ‘de radio DJ die zijn ego oversteeg’. Dat was de titel van mijn gesprek met Patrick in aflevering #10. Ons gesprek toen ging over non-dualiteit, ego en bewustzijn, onderwerpen waar zowel Patrick als ik het graag over hebben.

We hebben het o.a. over dat Patrick hyper akoestisch is, over wat hij doet om te ontspannen, of hij weet wanneer hij met zijn hoofd bezig is of met zijn hart en wat Patricks grootste inzicht is uit de mensen die hij in zijn podcast heeft gehad. Verder praten we over sapio-seksueel, over wel of geen vlees eten, de kracht van voeding en mijn tijd in de jungle van Peru.

In deze podcast leer je:

  • Is het niet heel egoïstisch om jezelf steeds te willen verbeteren?
  • Wanneer merk je dat je in je ego zit?
  • Hoe kan je ego-verkramping loslaten?
  • Wat is verlichting?

Veel luisterplezier en tot volgend jaar!

PS Patrick interviewde mij ook voor zijn Praten over Bewustzijn podcast, die aflevering is via deze link in iTunes terug te luisteren.

PS Authentiek enthousiast zijn, zonder te klinken als een schreeuwerige zelfhulp verkoper. Challenge accepted: gratis online workshop Transformatie in Actie.

Bekijk de podcast met Patrick Kicken

Over Patrick

Wat verder aan bod komt

Genoemde boeken

  • Save
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share via
Copy link
Powered by Social Snap