Dit is het tweede deel van het gesprek met Douwe Beerda en een zeer bijzondere aflevering voor me. Naast een interesse in permacultuur (aflevering #86), doet Douwe namelijk ook aan channeling. 

Channeling is eigenlijk ‘niks meer’ dan boodschappen of inzichten ontvangen via je onderbewuste. Ik vond deze omschrijving wel passend.

Ja, je mag kritisch zijn (graag zelfs), maar het grappige is dat iedereen wel eens flitsen van inzicht of inspiratie heeft. Soms zie je ineens iets voor je, of komen bepaalde woorden tot je. 

Waar komt die inspiratie vandaan? Zijn er gidsen die ons helpen? En kan je jezelf hier meer op afstemmen? Dit misschien zelfs sturen, of het gerichte vragen laten beantwoorden? 

In deze aflevering leer je:

 • Wat is channeling?
 • Welke vragen kan je stellen tijden het channelen?
 • Wat is een download?
 • Met wie of wat communiceer je tijdens het channelen?
 • Wat zijn de ervaringen van Douwe met het communiceren met de arcturian collective?
 • Wat is een tijdlijn?
 • Welke fasen doorloop je tijdens het channelen?

De inhoud van sommige boodschappen, zoals Douwe ze in deze aflevering deelt, waren grotendeels herkenbaar voor me. Bijvoorbeeld in lijn met wat ik in teksten van spirituele leraren gelezen heb, of te relateren aan downloads die ik ontving onder invloed van bijvoorbeeld Ayahuasca of LSD. 

Als je me langer volgt, dan weet je dat ik deze bewustzijns overstijgende onderwerpen mateloos fascinerend vind!

Ik ben Douwe ontzettend dankbaar dat hij zo open wilde praten met me over zijn inzichten uit het contact met de Arcturian Collective, een buitenaardse en multidimensionale ‘gids’, of entiteit.

Ik wil je voor deze aflevering uitnodigen om naar je eigen ratio te blijven luisteren, en er tegelijkertijd met een open mind in te gaan. Wie weet hoor je nog iets interessants 🙂

Resoneert het? Luister dan ook naar de podcasts die Aurbey Marcus maakte met Paul Selig: “Whether or not you believe that channeler Paul Selig is in touch with guidance from a higher source, the truth of his words and their effect on those around him are undeniable.” AMP #137

PS Ik wilde eigenlijk afsluiten met Space Lord van Monster Magnet, maar dat mag natuurlijk niet. Enjoy anyway (en niet te hard meezingen in de file, of juist wel haha)!

Bekijk de aflevering met Douwe Beerda

Meer info:

Wat verder aan bod komt:

Genoemde boeken

 • Save
Comments (2)
 1. Mooi om dit gesprek te volgen. Ben meteen op zoek gegaan naar meer informatie. Dank voor de links. Eigenlijk ben jij voortdurend aan het channelen: je nodig inspirerende gasten uit en stelt hen vragen in de hoop dat je luisteraars er iets aan hebben. Nou, zeker wel.

  • Wat fijn dat je met de linkjes vooruit kon Iris! En inderdaad, ik ervaar het soms zo: als ik ‘opzij’ ga en het gesprek lekker flowt daardoor, dan lijkt het soms alsof ik dat niet zelf ben. Wat het dan wel is weet ik niet 😉 ik denk dat ik samen met de gast iets creëer vanuit mijn onbewuste, zonder tussenkomst van allerlei ego-dingen, als we beiden in flow zijn, dat is zeker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share via
Copy link
Powered by Social Snap