Volgens Edwin Selij is de definitie van hypnose in de Dikke van Dalen hartstikke fout. Het wordt omschreven als soort vorm van slaap. Dat is fout! De definitie die Edwin gebruikt is dat hypnose een staat van gefocuste aandacht, concentratie en ontspanning is. Je staat daarbij extra open voor suggesties. Dat maakt het interessant! Interessant, maar ook gevaarlijk omdat de mensen beïnvloedbaar zijn.

Kan je hypnose inzetten om patronen te doorbreken? Zoals een verslaving? Of een beperkende overtuiging te overstijgen? Ik vroeg het de hypnose koning van Nederland – Edwin Selij – en het resulteerde in een openhartig gesprek over verslaafd zijn en de zoektocht naar mentale vrijheid en verlichting. 

We bespreken de toepassing van hypnose voor je persoonlijke ontwikkeling, waarbij Edwin me meeneemt in het proces van het herschrijven/editen van je geschiedenis en het genezen van bijvoorbeeld oude trauma’s. Een thema dat we ook terugzien bij een gezamenlijke inspiratiebron, de mysticus Neville Goddard.

Daarnaast leer je ook waarom ik me ooit (lang geleden) heb laten hypnotiseren en of het toen voor me gewerkt heeft. Spoiler alert: het heeft met chocolade te maken 😉

In deze podcast leer je:

  • Waarom we zonder het weten gehypnotiseerd door het leven gaan
  • Hoe hypnose bij verslaving kan helpen 
  • Hoe hypnose voor mentale vrijheid kan zorgen
  • Wat hypnose kan doen voor je zelfvertrouwen en zelfliefde
  • Hoe je zelfhypnose kan toepassen

Bekijk de aflevering

Genoemde podcast

Linkjes

Over Edwin

Genoemde boeken

  • Save
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share via
Copy link
Powered by Social Snap