Hoe vind je je missie? Hoe blijf je trouw aan je koers, je visie? Hoe hou je je (als vrouw) staande? Als je daarnaast ook nog eens ambitieus, onafhankelijk en misschien een tikkeltje eigenwijs bent? En hoe ga je om met je omgeving als jij een nieuwe weg in slaat?

Ik bewonder zowel Roanne van Voorst als Saraï Pannekoek beiden enorm om wie ze zijn en waar ze voor staan. Zo schreef Roanne o.a. ‘Ooit aten we dieren’, ‘Lief van je’, en ‘Alles onder controle’. Ze heeft een podcast, blog en is Tedx spreker. 

Saraï kennen we als conscious voedselverbeteraar en moderne sjamaan. Deze kant is ze opgegaan na jarenlang in de sportdiëtetiek gewerkt te hebben. Ze heeft een flinke wissel gemaakt van voorbereiden op de olympische spelen, naar mensen inspireren door haar lezingen, blogs en coachingsessies. 

Ik sprak ze beiden al eens in eerdere afleveringen (‘Angst overwinnen, avontuurlijk leven en de toekomst’ en ‘Eetstoornissen, (plant)bewust-zijn en social media detox’) en vond het geweldig om ze niet alleen weer te zien, maar om in het appartement van Saraï ook achter de microfoons te kruipen om te reflecteren op onze ontwikkelingen. 

In deze podcast leer je

  • Hoe je je purpose vindt
  • Hoe alignment helderheid kan verschaffen
  • Hoe je dingen die je echt belangrijk vindt kan prioriteren
  • Hoe je als niet ondernemer, ondernemend kan leven

Stay tuned ook voor volgende week, want dan bespreken Saraï, Roanne en ik de relatie tot ons lijf, zelfvertrouwen, valkuilen en mindfucks.

Bekijk de aflevering met Roanne & Saraï

Over Roanne

Over Saraï

  • Save
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share via
Copy link
Powered by Social Snap