Er zat me iets dwars, dus dat schreef ik uit en de opname van die reflectie wil ik graag met je delen in deze intermezzo aflevering. Ook meteen een goed moment om je te laten weten dat ik een tijdje off-line ben en de podcast opnames op pauze staan. Deze opname is overigens van 16 juli, dus stiekem heb ik al een voorschot genomen op de vakantie die je me hoort aankondigen -ik kan je vertellen dat de wereld er nu een stuk relaxter, vrolijker en knusser uitziet(just so you know!) Ik hoop dat je een heerlijke tijd hebt en spreek je graag na de zomer weer! PS De perfectionist in mij wilde een tweede take opnemen (er zitten een paar kleine taalkundige verhaspelingen in die ik wilde corrigeren), but fuck it. This is it (for now)!

Comments (2)
  1. STOER Sjanett, en zo nodig. Ikzelf onderbreek mijn intense dagen met powernaps. Alsof je 10 minuten in de magische nacht bent en voordat je echt in slaap valt, je gevoelsmatige 10 minuten je naar een moment van nu halen. Dank voor jouw mooie beschouwing.
    Met een groet van René

    • Hoi René, goed idee van die powernaps! En dank voor je complimentje ook. Het nieuwe seizoen gaat volgende week weer van start ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *