hantalle Weemaes van TopState verzorgt trainingen voor persoonlijk energiemanagement. Wist je bijvoorbeeld dat je de biochemie van je hersenen kan beïnvloeden? En hiermee stress en vermoeidheid kan verminderen? Chantalle heeft een achtergrond in de fysiotherapie en is een expert op het gebied. neuropsychologie en biochemie in relatie tot prestaties en optimale energie.

Dit was zo ontzettend interessant! Ik heb het met Chantalle over de verschillende stofjes in ons brein en lichaam die bepalen hoe we ons voelen en hoeveel energie we hebben. Fascinerend waren daarnaast de “spinnetjes” waar ze het over had: programma’s die onze hersenen afdraaien en die duur (veel energie kosten) of goedkoop (weinig energie vragend) kunnen zijn.

Mijn hoofd tolde letterlijk aan het einde van het gesprek en dat hoor je ook: ik kreeg een micro black-out. Gelukkig kon Chantalle me uitleggen wat dat was en hoe je dit kan verhelpen.

In deze podcast leer je:

  • Hoe krijg je meer energie?
  • Hoe kom je in flow?
  • Wat is een energielek en wat kan je daaraan doen?
  • Hoe beïnvloeden je gedachten, patronen en overtuigingen je energieniveau?
  • Hoe kan je oude patronen doorbreken?
  • Wat is een (micro) black-out?

Tip: op de site van Topstate kan je een gratis test doen waarmee je binnen 5 minuten je eigen energieniveau kan testen! Check https://www.topstate.nl/doe-de-topstate-test

Ben jij ook regelmatig vermoeid, gestresst of heb je moeite met focussen? Dan is dan dé podcast die je moet luisteren! Veel luisterplezier en deel deze aflevering als je dit waardevol vond.

Bekijk de podcast met Chantalle Weemaes

Over Chantalle Weemaes

PS Authentiek enthousiast zijn, zonder te klinken als een schreeuwerige zelfhulp verkoper. Challenge accepted: gratis online workshop Transformatie in Actie.

  • Save
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share via
Copy link
Powered by Social Snap